Diensten

Emmy’s Maatwerk biedt ambulante begeleiding aan mensen met een ‘beperking’, hun ouders en verwanten. Het gaat om mensen van alle achtergronden, levensovertuigingen, huidskleuren, leeftijden en  financiële middelen. De diensten die geleverd worden zijn voornamelijk gericht op sociaal emotionele en op praktische begeleiding.

Al deze diensten worden aangeboden vanuit jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met een ‘beperking’.

Emmy’s Maatwerk werkt volgens een aantal kernwaarden. We benaderen de begeleiding vanuit een respectvolle houding die uitgaat van jouw mogelijkheden. De begeleiding kenmerkt zich door een daadkrachtige en doelgerichte houding. In de begeleiding brengt ze overzicht en structuur aan.

Het doel is dat jij of je kind ondanks de ‘beperking’ zichzelf maximaal kunt ontwikkeling en de regie over het eigen leven kan voeren. Dit doen we door je te begeleiden; de huidige situatie in stand te houden of om te komen tot vergroting van jouw zelfstandigheid.

Na de een kennismakingsperiode worden de doelen en de werkzaamheden vastgelegd in een maatwerkplan. De voortgang wordt, met schriftelijke evaluaties, regelmatig bijgehouden.

Individuele begeleiding en gezinsbegeleiding zijn enkele van de begeleidingsmogelijkheden die aangeboden worden. Heb je behoefte aan andere vormen van begeleiding? Maatwerk is het motto, over elke andere vorm kan gesproken worden.

 

Maatwerk is het motto!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.