Referenties

Emmy’s Maatwerk is als geen ander in staat geweest om snel en op een zeer ongedwongen en betrokken manier een band op te bouwen met H. Zonder te problematiseren kan zij mee kijken waar winst te behalen is.

Ze vindt het een uitdaging om H te faciliteren in haar ontwikkeling. Het is voor H merkbaar dat Emmy’s Maatwerk met plezier en op een creatieve manier invulling geeft aan haar taak. Wat kenmerkend is voor Emmy’s Maatwerk is dat ze aansluit bij de behoeften van H. Samen verkennen ze wat er nodig is en gericht werken ze toe naar de gestelde doelen. Het fijne van het contact met Emmy’s Maatwerk is dat ze heel doelgericht is op een hele informele manier. Ze is nooit betuttelend, ze is open minded en heeft veel humor.

 

Moeder van H

17 jaar

Ik heb Emmy’s Maatwerk leren kennen via Wilma mijn vrouw.

Wilma heeft gesprekken omdat ze moeite heeft met haar emoties. Dit beperkte haar enorm in de omgang met anderen. De gesprekken die Wilma had waren niet alleen goed voor Wilma maar ook voor mij, ook ik heb daar veel van opgestoken.

De werkwijze van Emmy’s Maatwerk is gelijkwaardig en respectvol. Zij veroordeeld niet, maar neemt mij zoals ik ben. Emmy’s Maatwerk is:  Persoonlijk, duidelijk, snel en efficiënt!

Henriëtte Gerritsen

50 jaar

Ik ken Emmy’s Maatwerk al een hele tijd. Ik heb ze leren kennen via stichting MEE, omdat ik problemen heb met mijn beperkingen.

Emmy’s Maatwerk betekent heel veel voor mij. Emmy’s Maatwerk leert mij om naar de positieve dingen te kijken. Door de gesprekken en de oefeningen die zij mij geven, sta ik sterker en beter in dit leven.

Emmy’s Maatwerk is er voor mij, en ik heb niet het gevoel dat ik één van de vele ben!

 

Wilma Gerritsen

49 jaar

Er is met onze dochter gewerkt aan psycho-educatie rondom autisme en ADHD. Dit werd op een creatieve wijze gedaan door een “wie ben ik” boek te maken. Hoofdstukken over hobby’s, waar je goed in bent, waar je nog in kunt groeien en welke beperking je hebt en wat dit in de praktijk betekend. Hoe anderen rekening met jou kunnen houden en je beter kunnen begrijpen. Onze dochter heeft dit samen met de begeleider aan ons als ouders ‘gepresenteerd’. Een mooie, creatieve en leerzame manier om onze dochter meer inzicht in zichzelf te leren krijgen.

In ons gezin wat uit vier personen bestaat, hebben we ook gewerkt met video interactie begeleiding. Video opnames maken van bijvoorbeeld de eetsituatie die altijd druk en moeizaam verloopt. Samen terug kijken en analyseren, we hebben er veel uit kunnen halen. Het was confronterend maar daardoor ook leerzaam.

Ouders van Lisa en Bas

10 en 9 jaar

Samen in beweging komen:

We hebben hard getraind en de run van 5km helemaal uitgelopen, trots op deze prestatie!

Linsey

18 jaar

Maatwerk is het motto!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.