Referenties

Emmy’s Maatwerk is als geen ander in staat geweest om snel en op een zeer ongedwongen en betrokken manier een band op te bouwen met H. Zonder te problematiseren kan zij mee kijken waar winst te behalen is.

Ze vindt het een uitdaging om H te faciliteren in haar ontwikkeling. Het is voor H merkbaar dat Emmy’s Maatwerk met plezier en op een creatieve manier invulling geeft aan haar taak. Wat kenmerkend is voor Emmy’s Maatwerk is dat ze aansluit bij de behoeften van H. Samen verkennen ze wat er nodig is en gericht werken ze toe naar de gestelde doelen. Het fijne van het contact met Emmy’s Maatwerk is dat ze heel doelgericht is op een hele informele manier. Ze is nooit betuttelend, ze is open minded en heeft veel humor.

Moeder van H

17 jaar

Ik ken Emmy’s Maatwerk al een hele tijd. Ik heb ze leren kennen via stichting MEE, omdat ik problemen heb met mijn beperkingen.

Emmy’s Maatwerk betekent heel veel voor mij. Emmy’s Maatwerk leert mij om naar de positieve dingen te kijken. Door de gesprekken en de oefeningen die zij mij geven, sta ik sterker en beter in dit leven.

Emmy’s Maatwerk is er voor mij, en ik heb niet het gevoel dat ik één van de vele ben!

Wilma Gerritsen

49 jaar

Emmy’s Maatwerk helpt mij met name op het financiële aspect en is bereid om mee te kijken en te helpen als het gaat om medische zorg. Als het nodig is gaan ze ook mee naar bezoek aan een specialist.

 Na mijn hersenbloeding is het mogelijk geweest om toch bezoek en ondersteuning te krijgen in het UMC Utrecht. Ik heb daar heel veel baat bij gehad, bij de dingen waar ik niet stil  bij kon staan vanwege de bloeding kreeg ik hulp.

 Nu nemen we een boek door over hersenletsel, waardoor ik informatie krijg hierover, ik leer steeds beter met de blijvende letselschade om te gaan doordat ik weet wat er bij hoort en wat niet. Het helpt me op mezelf te reflecteren.

Man

27 jaar

Ik heb Emmy’s Maatwerk leren kennen via Wilma mijn vrouw.

Wilma heeft gesprekken omdat ze moeite heeft met haar emoties. Dit beperkte haar enorm in de omgang met anderen. De gesprekken die Wilma had waren niet alleen goed voor Wilma maar ook voor mij, ook ik heb daar veel van opgestoken.

De werkwijze van Emmy’s Maatwerk is gelijkwaardig en respectvol. Zij veroordeeld niet, maar neemt mij zoals ik ben. Emmy’s Maatwerk is:  Persoonlijk, duidelijk, snel en efficiënt!

Henriëtte Gerritsen

50 jaar

Maatwerk is het motto!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.